Gyakran Ismételt Kérdések

A DF57 ingatlanközvetítő vagy saját tulajdonú ingatlanokat értékesít?

Cégünk kizárólag saját tulajdonú ingatlanokat értékesít, legyen szó eladásról vagy bérbeadásról. Ez az Ön számára egyszerűbb és gyorsabb ügymenetet, valamint alacsonyabb költségeket is jelent, hiszen nem kell megfizetnie a közvetítői jutalékokat.

Vásároljak vagy béreljek inkább?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy melyik éri meg jobban: az albérlet, vagy a saját tulajdon. Vásárlásnál figyelembe kell venni, hogy hitel esetén szükség van önerőre, felmerülnek adminisztratív költségek (folyósítási, közjegyzői stb. díjak), továbbá a vásárlás illetékköteles valamint tulajdonosként mi viseljük az amortizáció költségeit. Bérlésnél ezekkel a költségekkel nem kell számolnunk, azonban hosszú távon drágább, mintha megvásároltuk volna az ingatlant.

Honnan tudom, hogy egy adott ingatlan kiadó vagy eladó?

Minden ajánlat esetén külön címke jelzi, hogy az adott ingatlan eladó vagy kiadó. A keresési feltételeknél ki lehet választani, hogy kiadó vagy eladó ingatlant keresünk éppen.

Minden ajánaltuk egy társasházban található. Lesznek más társasházak is máshol?

A DF57 Kft. ingatlanprojekteket kezel, ezek közös jellemzője, hogy koncentráltan, többnyire egy adott társasházban kínálnak több különböző ingatlant (a lakások mellett tárolókat, gépkocsibeállókat is). Előfordul, hogy párhuzamosan több projekt is fut, ebben az esetben több társasházban is lehetnek ajánlatok, ellenkező esetben minden aktuális ajánlat ugyanabban a társasházban található. Folyamatosan várhatóak új projektek, így érdemes rendszeresen visszanézni az oldalunkra!

Honnan tudom, hogy mi tartozik egy ingatlanhoz?

Az ingatlanok adatlapján részletesen fel van tüntetve minden olyan lényeges paraméter, ami az ingatlanhoz tartozik (legyen az egy erkély vagy klímaberendezés).

Tetszik egy ajánlatuk. Mi a teendőm?

Amennyiben egy ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, úgy az ingatlan adatlapján, vagy a kapcsolat menüpont elérhetőségei segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztathassuk a további lépésekről.

Milyen rezsivel számolhatok egy-egy ingatlan esetén?

A hozzávetőleges, becsült rezsi mértékét minden ingatlan adatlapján megtalálja, így tervezhetőbbé válnak a költségek.

SEGÍTÜNK!

TOVÁBBI KÉRDÉSEI VANNAK?

Üzenjen nekünk, válaszolunk!

Compare

Enter your keyword